Rörbäckens trädgård är Kristianstads nyaste och mycket personliga butik för alla er som älskar livet i trädgården. Det spelar ingen roll om du odlar i en enda kruka i köksfönstret, på balkong i stan, i några pallkragar eller på massor av kvadratmeter, du hittar troligtvis något som inspirerar dig hos oss!

Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av växter att odla i kruka eller rabatt, i växthus eller grönsaksland, krukor, fröer, presentartiklar och mycket, mycket mer. Vi är rädda om jorden vi lever på och har stort fokus på det ekologiska, det närodlade och det som är tillverkat med schyssta villkor för människa och omgivningar.

Kom och botanisera bland våra växter och vackra saker, slå er ner och njut en hembakt fika i vår soliga trädgård mitt i Vattenriket och se den sakta växa fram och utvecklas under hela säsongen. Diskutera dina trädgårdsprojekt med oss och låt oss hjälpa dig en bit på väg i odlandet av din egen trädgårdsdröm.

I mars 2014 påbörjade jag och min familj förverkligandet av min egen stora dröm – att få syssla med växter och trädgård som yrke och att få bygga upp en egen trädgårdshandel från grunden. Säsongen 2021 blir den sjunde och så mycket har hänt sedan starten. Välkommen ut att uppleva vår lilla oas!

Vi gillar dig som gillar din trädgård

Robin Joyner med familj & personal