Om

Rörbäckens trädgård är Kristianstads nyaste och mycket personliga butik för alla er som älskar livet i trädgården. Det spelar ingen roll om du odlar i en enda kruka i köksfönstret, på balkong i stan, i några pallkragar eller på massor av kvadratmeter, du hittar troligtvis något som inspirerar dig hos oss!

Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av växter att odla i kruka eller rabatt, i växthus eller grönsaksland, krukor, fröer, presentartiklar och mycket, mycket mer. Vi är rädda om jorden vi lever på och har stort fokus på det ekologiska, det närodlade och det som är tillverkat med schyssta villkor för människa och omgivningar.

Kom och botanisera bland våra växter och vackra saker, slå er ner och njut en enkel fikastund i vår soliga trädgård mitt i Vattenriket och se den sakta växa fram och utvecklas under hela säsongen. Diskutera dina trädgårdsprojekt med oss och låt oss hjälpa dig en bit på väg i odlandet av din egen trädgårdsdröm.

I mars 2014 påbörjade jag och min familj förverkligandet av min egen stora dröm – att få syssla med växter och trädgård som yrke och att få bygga upp en egen trädgårdshandel från grunden. Efter en lång vinter av förberedelser, byggande och mycket slit är vi nu redo att öppna porten och bjuda in dig att delta i den dröm, som bara precis tagit sin början!

Vi gillar dig som gillar din trädgård!

Kristianstad i mars 2015

Robin Joyner med familj