Nytt år, nya utmaningar…

2017-02-10

Snön ligger djup i Rörbäckens trädgård sedan några dagar, men det pågår febril aktivitet för att kunna öppna för säsongen ändå. Vi småfixar sådant som aldrig blev klart eller behövde förbättras under förra året, vi skissar på köksträdgården, som blir vårt stora nytillskott i år, och vi inreder för hönsen som ska flytta in i sin helt egna hönsvagn under maj månad. Nu är det bara några veckor kvar tills vi drar igång…

Jag försöker ge mig själv lite nya utmaningar inför varje ny säsong (det är galet att tänka att den TREDJE redan är på väg att dra igång…) och i år har jag både tagit över ansvaret för bokföringen (superläskigt) och tänkt att jag skulle dela med mig lite mer om vad som försiggår i trädgården i den här bloggen. Många kanske tänker att bloggarna sett sitt definitiva bäst-före-datum, men jag tänker mer att det kan vara ett bra sätt för mig att kombinera olika saker jag tycker är roliga. I mitt jobb som lärare försöker jag alltid hålla föräldrarna uppdaterade på vardagen i skolan i veckobrev som skickas hem. De är roliga att skriva och ger mig en skön möjlighet att vara mer närvarande i sådant som händer och jag vill tro att de ger dem en möjlighet att få ur sina telningar mer detaljerad information om hur skoldagen varit än: Bra. 😀

Så här tänkte jag att jag skulle skriva lite om de tankar och planer som finns för trädgården, vad som är på gång just nu och även lite funderingar kring livet med trädgård i stort. Som ett veckobrev – fast för dig som är nyfiken på att följa mitt stora äventyr och som älskar allt som livet med en trädgård kan innebära!

Jag fortsätter att lägga upp information och foton på Facebook och Instagram och ser fram emot att kanske höra från er i kommentarer både här och där framöver.

Snart hörs och ses vi igen!